Seminarium „Jak oszczędzać na instalacjach chłodniczych w sklepach?” |
Data dodania: 29.10.2018 |
Z badania, przeprowadzonego tym roku w grupie właścicieli małoformatowych sklepów spożywczych wynika, że znikomy procent właścicieli lub osób zarządzających sklepami ma świadomość, że energia zużywana przez urządzenia chłodnicze stanowi znaczną część kosztów eksploatacji obiektu.
Tego kosztu nie można się całkowicie pozbyć, ponieważ aby żywność była przechowywana w odpowiednich warunkach i nie psuła się niezbędny jest chłód. Jednak koszty te można znacznie obniżyć. W związku z tym zapraszamy na bezpłatne seminarium podczas którego organizatorzy - Wigmors i Danfoss przedstawią ile można zaoszczędzić na kosztach stałych, a także jak uniknąć sytuacji kryzysowych, w których dochodzi do strat związanych ze źle przechowywaną żywnością, czy nieszczelnym systemem chłodzenia. Wśród prelegentów będize również ekspert z zakresu HACCP, który opowie o przechowywaniu żywności i normach, których trzeba przestrzegać, jak i odpowie na Państwa pytania.
Seminarium przeznaczone jest dla właścicieli i osób zarządzających sklepami mało- i średnioformatowymi. Termin seminarium: 14 listopada 2018 r.
Rezerwacje przyjmujemy do 8 listopada 2018 r.:
PROGRAM SEMINARIUM:
Prowadzący:
Szczegółowe informacje dostępne są na stronie organizatora – pobierz.
|